FAQ

Antwoord op de meest gestelde vragen

Vind hieronder antwoord op een greep van de meest gestelde vragen.

Deze folies bevatten zilverionen die loskomen van de toplaag wanneer ze in contact komen met vocht. Deze reactieve ionen blokkeren en vernietigen snel bacteriën, waardoor ze zich niet kunnen vermenigvuldigen tussen twee reinigings- en ontsmettingsbeurten.

Speciale grondstoffen in de folie verminderen de vorming en verspreiding van bacteriën, ziektekiemen en schimmels.

Wrapfolie kennen we inmiddels allemaal wel. Een plastic pvc film wat al jaren wordt gebruikt om auto’s mee te wrappen. Deze folie is nog dikker gemaakt en voorzien van natuurgetrouwe printen en voelbare structuren. Hierdoor zijn de interieur folies uitermate geschikt voor het wrappen van versleten of gedateerde keukens, meubels, deuren en wanden.

Water en stoom hebben geen effect op de kwaliteit behoud van de folies. Aangesloten hoeken of naden van de folie worden tijdens installatie zorgvuldig behandeld met hoge temperaturen. Hierdoor heeft vocht geen invloed op loslaten.

Door de beschermende dikke toplaag maakt deze folies bestendig tegen krassen en reinigingsmiddelen. Al onze interieurfolies zijn gecertificeerd door de industriële norm en erkend voor zijn vlam vertragende en brandwerende eigenschappen.

Alles is te voorzien van interieur folie mits het een gladde oppervlakte heeft. Dit maakt de toepassing van interieurfolie eindeloos. Voorbeelden; keukenfronten, achterwanden, keukenbladen, badkamermeubels, badkamerwanden, deuren, kasten, kastwanden, trappen.

Ja, interieurfolie is met de juiste vaardigheid en kennis eenvoudig te verwijderen. Hierbij word gebruik gemaakt van warmte zodat de folie los komt van het des betreffende ondergrond. Vervolgens is de folie langzaam vanuit de verschillende zijdes los te trekken.

Kunnen wij u helpen met het verwijderen van een interieurfolie? Neem gerust contact op:

Tot wel 110 graden hitte bestendig maakt het deze goed bestand tegen verschillende warmte invloeden. Doordat de folie 200-300 micron dik is, kan het prima tegen alledaagse gebruik.

Al onze interieurfolies zijn onderhoudsvriendelijk. Er is geen speciale behandeling of reinigingsmethode nodig. Een gewone microvezeldoek en allesreiniger is voldoende op het oppervlak te reinigen.

Zelfs koffie, wijn of azijn is in tegenstelling tot veel natuurlijke materialen makkelijk te verwijderen. Agressieve vloeistoffen hebben zelfs tot 48 uur geen invloed op de folie.

Neem dan contact met ons op:

TOP